ABOUT ME

MAGAMRÓL

Picture 1

Nagy Csaba vagyok, jelenleg Németországban élek kedves feleségemmel és családommal. Az életemben hatalmas változások történtek az utóbbi években. Egykor túlsúlyos voltam és genetikai májbetegséggel küzdtem, ami miatt az orvosok nem ígértek hosszú és egészséges életet. Ráadásul mentális problémákkal is meg kellett küzdenem, és az alkohol fogyasztás is gondokat okozott az életemben.

Az életem egy fordulópontot ért el, amikor megismertem a Biohacking életmódot. Elkezdtem saját egészségemet rendbe tenni és optimalizálni. Azóta az egészséges életmód és a testi-lelki harmónia iránti szenvedélyemmé vált. Az állandó tanulás és továbbképzés része lett az életemnek, és büszkén mondhatom, hogy ma már hivatásos Biohacker vagyok.

Az Egyesült Államokban szerzett emberi potenciál iskolai tanulmányaim során mélyebb megértést szereztem arról, hogyan lehet kibontakoztatni az emberi potenciált. Hitelesített funkcionális táplálkozási szakértő és tudatos élet coach diplomával is rendelkezem. Jelenleg pedig az Európában egyedülálló Epigenetika Medicina iskolában tanulok, hogy az epigenetika erejét felhasználva segítsek és támogassam klienseimet az egészséges életmódváltás útján.

Hivatásommá vált, hogy másoknak segítsek elérni az egészséges és teljes életet, és ezt a küldetést lelkesen követem. Az életem példa arra, hogy akkor is lehet pozitív változásokat elérni, ha az ember nehézségekkel küzd. Az egészség és az önkifejezés terén folyamatosan tanulok és fejlődöm, és örömmel osztom meg ezt a tudást és tapasztalatot másokkal.

CSABA NAGY

EMBERI POTENCIÁL COACHING  

EGÉSZSÉG COACHING 

TÁPLÁKOZÁS COACHING 

gumikacsa5@gmail.com

KAPCSOLAT